Birkaç günlük aradan sonra herkese yeniden merhaba 🤗 Eee malum hafta sonunu atlatmışken haftaya kiminin bayılarak yediği kiminin burun kıvırdığı hatta bazılarının tadını dahi bilmediği bir lezzetle başlayalım

Ne demişti Mirkelam KOKOREÇ sensiz olmazzz
!! İsminin farklılığı dikkat çekiyor ve Arnavutça'dan geldiği söyleniyor.Türkiye'de kokoreç genelde sokakta satılan bir yiyecek ve çoğunlukla restoran menülerinde bulunmaz.Kokoreç için özel hazırlanmış közlü tezgahlarda kömür ateşinde pişirilir. Çoğunlukla saat olarak ülke genelinde akşam hatta gece yemek tercih ediliyor.Tabiri uygunsa her eğlencenin sonu kokoreçe çıkıyor diyebiliriz
İnce bağırsaktan yapıldığını düşünmeden ; hala tatmamış olanlar varsa ne olduğunu önemsemeden en yakın kokoreçciye gitmenizi şiddetle öneririm. Iııım şöyle iyice pişmiş domatesli kokoreç olsa da yesek :))) Yanına da mis gibi biber turşusuu 🌶.. Eminim ki bu yayını okuyanlar soluğu
kokoreçci de alacak şimdiden afiyet olsun
Üstüne közde demlenmiş sıcak çayınızı içmeyi unutmayın

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder